Monday, April 27, 2009

Maxis...maxis....!!!

Ntah cmne hari ni aku n akak leh plan nk g mid...asalnya sembang2 pasal nivea cream yg aku sebat die punye..hehe..(xbgthu lak tu..nsib die xmrh). Tanpa buang ms, aku pn siap2 nk g mid bersama2 adik dan akak aku...hurm...rs nk tgk wayang pn ade...nk tgk coming soon..tp 18PL plak...budak kecik 13 tahun ni nk tinggal kt mane lak t...last2 tgk cite shopaholic...best jgk..serius...pas tgk cite tu bleh lak kite org rs nk g shopping itu ini..ish3..perempuan2...tp sblum tu da shopping da kt Egofit.. n then pas tgk movie bru shopping mende len..well, byk gak duit abis..huhu...bile kire2 almost 300..wow!Kena jimat cermat ni..da la cuti ni xkeje..(mmg xpenah keje pn spjg idup 22 thun ni) confirm duit akan abis punye..Balik je dari mid rs pening2, nk muntah pn ade..ye la m'baca dlm tren td..Ops pjg tol mukadimah...Sebenarnya nk cite pasal ape aku frust ssgt... Tension tol dgn rangkaian yg aku pakai ni...sejak akhir2 ni trok tol service die..asyik sending failed je..tekanan aku!! Maxis...maxis....rs nk campak fon je..tp fon xbersalah...rs nk complain n boikot pun ade(cewah!marahnye aku)..Nasib aku ade celcom...tp xde kredit lak tuk mlm ni..waaa..nk mesej pn susah..geram tol....

2 comments:

lurunna said...

mane satu citer utama nie...kompius..ehehehe

ashutz said...

haha...konpius kan...nk cite maxis sbnrnye..haha...