Friday, June 11, 2010

Re: Wow... Hari ini dalam sejarah...


Ringkas saja utk post kali ni.. Hai la badan.. Khabar berita yang baik dimalam jumaat untuk diri aku ni....Rupa-rupanya semasa membuat pengiraan untuk mengetahui jumlah pointer untuk result semester ini terdapat kesilapan...haish...bersemangat balik 'power ranger' dengan apa yang berlaku...Keputusan semester lepas xde lah jatuh menjunam seperti yang aku ceritakan paa post sebelum ni...cume jatuh tergelincir sedikit dari semester lepas... 2 kali salah kire...dan kali yang ketiga ni aku percaya dan pasti tiada kesilapan lagi kerana dah mengiranya berulang kali..haish...syukur sangat..dan bertambah semangatku untuk terus berjuang dan memperbaiki keputusan untuk semester depan!! Haiiiyyaaakkkk!!!!

2 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

anda dpt award... g blog sy k...

Beruang Putih si Dyla Qistina said...

kak syud, sila ambil award :) hik2 suke la tu~ miss you so much!

abg wandy: husna tak dapat ke? :(